Welkom op de nieuwe servers

Kyzoe heeft nieuwe server in gebruik genomen en de komende tijd zullen we alle klanten overzetten naar deze nieuwe veel snellere en modernere servers. Op deze pagina leggen we uit wat nieuw is en wat voor u de voordelen zijn. 

Nieuwe servers, meer snelheid & veiligheid

Kyzoe heeft sinds een paar maanden nieuwe servers in gebruik, deze server s zijn krachtiger en moderner dan onze inmiddels 9 jaar oude servers. 

Meer snelheid

Al onze servers zijn uitgerust met SSD schijven van het type NVME Gen 4. Deze zijn niet alleen veel betrouwbaarder dan de ouderwetse HDD schijven, ze zijn tevens vele malen sneller. Dat is belangrijk voor de laadsnelheid van je website en webshop.

Meer veiligheid

Onze servers worden dagelijks 24/7 gemonitord door externe bedrijven zodat virussen en malware geen kans krijgen. De servers en alle bestanden die je upload worden continu gecontroleerd. Onze software rapporteert onmiddellijk als er een geïnfecteerd bestand is gevonden.

Hosting voor de cultuur sector

Een nieuw controlepaneel

Samen met een aantal andere kleinere hosting bedrijven hebben een volledig nieuw Controlepaneel gebouwd. De fundering is zelfs al meer dan 5 jaar geleden gebouwd door Kyzoe.  Dit betekende ook dat we afscheid konden nemen van directadmin ons vorige server beheer programma. 

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.