Onze hosting doorverkopen.
Dat is handig en makkelijk

Voor resellers hebben we verschillende mogelijkheden uitgewerkt om onze hosting door te verkopen. Samengesteld op basis van jouw noden, van volledig gemanaged tot totale eigen controle. We hebben altijd een oplossing die past bij jouw kennis en expertise niveau. Staat hier niet bij wat je zoekt, contacteer ons dan.

Stel zelf je pakket samen

Jij kent je klanten het best. Daarom kan je zelf je pakketten samenstellen. Jij bepaalt zelf de hoeveelheid webruimte, mailboxen, databases. Activeren is kinderspel. 

Alleen SSD schijven

Alle reseller pakketten hebben we NVME M2 schijven zodat al je applicaties supersnel laden. SSD schijven zijn tot wel 42% sneller dan normale schijven. Lees meer.

Persoonlijke support

Kom je er even niet uit? Wij staan voor je klaar. Je kan ons bereiken via live chat, e-mail of telefoon (we hebben support nummers in Nederland en in België).

Reseller Basic

Ons basispakket, ideaal voor de
meeste starter websites
13
75
per maand*
 • 10 domeinen / accounts 100 GB SSD opslag
 • 2 GB RAM / 2vCPU cores
 • 10x 5GB IMAP 4 e-mail + webmail
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis SSL certificaten
 • SSH, FTP & SFTP toegang
 • Dagelijkse back-ups
 • Eigen Branding mogelijk
Managed

reseller PRO

Ideaal voor webshops en websites
met veel bezoekers
75 per maand*
 • 10 websites 100 GB SSD opslag
 • 16 GB PHP RAM
 • 8 vCPU cores
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis SSL certificaten
 • 10x 5GB IMAP4 e-mail + webmail
 • 2 back-ups per dag
 • Eigen Branding
Managed

Extra korting op domeinen

Als reseller koop je je domeinen aan extra lage prijzen. De registratie verloopt volledig automatisch en in realtime.

Volledige DNS controle

In je klantenpaneel beheer je de DNS records van je domeinnamen. Ook forwarding van websites en e-mail regel je hier.

Ons eigen controlepaneel

Met je reseller account beslis je zelf welke hosting resources je geeft aan een klant. En het is volledig whitelabel.

Verhuizen zonder risico

Ook voor onze resellers verhuizen we websites zonder problemen naar onze servers. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Dagelijks meerdere back-ups

Alle websites worden 2 maal per dag geback-upt. Dat back-uppen doen we om de 12 uur zodat je altijd een recente kopie hebt. Je kan ook makkelijk zelf instellen om je eigen back-ups te maken, bijvoorbaald naar je Google Drive of je eigen FTP locatie.

Extra voordelen voor agencies / resellers

Onze reseller zijn onze ambassadeurs en voor deze ambassadeurs hebben we een aantal extra voordelen. Zo krijg je een extra korting op het aankopen van domeinnamen, maar hebben we ook speciale prijzen voor een heel aantal plug-ins.

Reseller hosting features

Elk account wordt compleet geleverd met snelle Docker based hosting, ingebouwde caching en optimalisatie
tools, alsook met een ongelimiteerd aantal mailaccounts, forwarders, FTP-accounts en databases.

De beste support , echt!

Supersnel

Veiligheid

Volledig whitelabel

Beheertools

Ook voor developers

Reseller hosting voor WordPress websites

Met de whitelabel reseller pakketten van Surver heb je de mogelijkheid om WordPress hosting te verkopen onder je eigen naam. Wij maken gebruik van de nieuwste generatie LiteSpeed webservers, NVMe opslag en ingebouwde optimalisatie tools. Zo kun jij je klanten verzekeren van de snelste laadtijden in de markt. De technische kant van het verhaal kun je volledig overlaten aan ons. Wij verzorgen de laatste server updates, maken backups van je bestanden, en zijn bereikbaar wanneer je ons nodig hebt.

Reseller hosting - Hoe werkt het?

De meeste reseller hosting providers laten je enkel meerdere websites per pakket hosten, wat nadelig is voor de stabiliteit en snelheid van je websites. Gevaarlijk is het ook! Alle sites delen dezelfde hoofdmap waardoor installaties elkaar makkelijk kunnen infecteren met malware bij een hack.

Bij Kyzoe krijgt elke website zijn eigen docker container. We zetten elke website apart op met als voordeel dat je dedicated resources tot je beschikking hebt en je helemaal geen last hebt van je digitale buren. Zo draaien je websites snel, veilig en stabiel.

Onze oplossing is perfect op te schalen naar tientallen, honderden of zelfs duizenden websites, zonder in te leveren op kwaliteit, snelheid of stabiliteit. Onbeperkt doorschalen onder de vleugels van Kyzoe is perfect mogelijk. 

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.