Onze hosting doorverkopen.
Dat is handig en makkelijk

Voor resellers hebben we verschillende mogelijkheden uitgewerkt om onze hosting door te verkopen. Samengesteld op basis van jouw noden, van volledig gemanaged tot totale eigen controle. We hebben altijd een oplossing die past bij jouw kennis en expertise niveau. Staat hier niet bij wat je zoekt, contacteer ons dan.

Stel zelf je pakket samen

Jij kent je klanten het best. Daarom kan je zelf je pakketten samen stellen. Jij bepaalt zelf hoeveelheid webruimte, mailboxen, databases en activeren is kinderspel. 

Alleen SSD schijven

Alle reseller pakketten hebben NVME M2 schijven zodat al je applicaties supersnel laden. SSD schijven zijn tot wel 42% sneller dan normale schijven. Lees meer.

Persoonlijke support

Kom je er even niet uit? Wij staan voor je klaar. Je kan ons bereiken via live chat, e-mail of telefoon (we hebben supportnummers in Nederland en in België).

Reseller Basic

Ons basis pakket, ideaal voor de
meeste starter websites
14
95
per maand*
 • 10 domeinen / accounts 50 GB SSD opslag
 • 4 GB RAM
 • 2 vCPU cores
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis SSL certificaten
 • IMAP 4 e-mail + webmail
 • Dagelijkse back-ups
Managed

reseller PRO

Ideaal voor webshops en websites
met veel bezoekers
91
95
per maand*
 • 10 websites 100 GB SSD opslag
 • 16 GB PHP RAM
 • 8 vCPU cores
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis SSL certificaten
 • IMAP4 e-mail + webmail
 • 2 back-ups per dag
Managed

Extra korting op domeinen

Als reseller koop je je domeinen aan extra lage prijzen. De registratie verloopt volledig automatisch en in realtime.

Volledige DNS controle

In je klantenpaneel beheer je de DNS records van je domeinnamen. Ook forwarding van websites en e-mail regel je hier.

Directadmin Controlepaneel

Met je reseller account beslis je zelf welke hosting resources je geeft aan een klant. En het is volledig whitelabel.

Verhuizen zonder risico

Ook voor onze resellers verhuizen we websites zonder problemen naar onze servers. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Dagelijks meerdere back-ups

Alle websites worden 2 maal per dag geback-upt. Dat back-uppen doen we om de 12 uur zodat je altijd een recente kopie hebt. Je kan ook makkelijk zelf instellen om je eigen back-ups te maken, bijvoorbaald naar je Google Drive of je eigen FTP locatie.

Extra voordelen voor agencies / resellers

Onze reseller zijn onze ambassadeurs en voor deze ambassadeurs hebben we een aantal extra voordelen. Zo krijg je een extra korting op het aankopen van domeinnamen, maar hebben we ook speciale prijzen voor een heel aantal plug-ins.

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.