Ons bedrijf

Snelle hosting is essentieel voor je website. Zowel voor particulier als bedrijf dient je website altijd online te zijn. Dat doe je het liefst bij een bedrijf waar je geen nummer bent. Een specialist ddie zijn sporen al meer dan 20 jaar verdient en waar je als bedrijf kan groeien. In dat geval ben je bij Kyzoe.be aan het juiste adres.

Wij zijn sinds 1999 actief als hosting provider, al bijna 25 jaar hosten we websites van kleine en grote organisaties en particulieren.

Offerte of een vraag?

Heb je vragen over één van onze diensten of producten of wil je een offerte op maat? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, een hulpvraag stuur je best via support@kyzoe.be

Kyzoe biedt meer.

Kyzoe biedt naast supersnelle hosting een aantal aanverwante diensten. Enkele voorbeelen: WebDesign, WordPress Onderhoud en Marketing.
Groei je uit je jasje en ben je klaar voor de volgende stap? Dan begeleiden wij jou in de toekomst bij de overstap op vCloud ons DIY cloudplatform of naar onze Managed Services.
Wil je graag je advies voor de bouw van een nieuwe website of wil je de marketing mogelijkheden bespreken, kunnen we bij NetPeople je vast helpen.

Wil je ons graag bellen om je aanpak of je probleem te bespreken? Bel ons op onderstaande telefoonnummers.

Maak je graag een afspraak dan kan je hier klikken om een afspraak te boeken in onze Calendy Kalender.

NL: +31(0)85-06.09.190
BE: +32(0)59-53.00.00

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.