Test ons 30 dagen
en overtuig jezelf

Neem de tijd om alle diensten en functies van je webhostingplan uit te proberen. We zullen dit testpakket automatisch na 30 dagen verwijderen.

In je proefperiode heb je de beschikking over alle mogelijkheden van een normaal pakket, Dagelijkse back-ups, Installatron, SSL, alles werkt. Er is maar één beperking op het testpakket: het aantal uitgaande e-mails vanaf je website is beperkt tot 25 per dag. 

Je krijgt 5 dagen voor het einde van je proefperiode een e-mail met de vraag of je wilt doorgaan met het pakket. Zeg je ja dan activeren we je hostingpakket en sturen we je de factuur met de betaallink.

Maak van de gelegenheid gebruik om gratis een webhostingplan te testen. Overtuig jezelf van onze service en de snelle verbinding van onze servers. Natuurlijk staat ook ons support team voor je klaar tijdens de test periode, kom je er niet uit dan stuur je ons gewoon een e-mail of bel je ons op. Je hebt 30 dagen de tijd om alles uit te proberen en ons te leren kennen. 

Altijd inbegrepen in elk pakket

Ik wil kosteloos testen...

Je wachtwoord wordt naar dit nummer gestuurd, zorg dat het dus zeker juist is.
nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.