Fair use policy

Fair use policy dataverkeer.

Kyzoe hanteert sinds 1 maart 2018 een Fair Use Policy (afgekort tot FUP) voor het onbeperkt dataverkeer welke wij aanbieden bij onze shared hosting-pakketten genaamd basic, professional en ons reseller pakket.

De FUP is bedoelt om de hoeveelheid dataverkeer van onze pakketten te begeleiden en hiermee overbelasting van het netwerk en overlast voor andere gebruikers te beperken wanneer dit wordt veroorzaakt door gebruikers die via hun verbinding een grotere hoeveelheid aan dataverkeer gebruiken dan andere gebruikers via eenzelfde verbinding.

Dataverkeer wordt door Kyzoe 24 uur per dag gemonitoord, Wij nemen contact op met de gebruiker indien wij constateren dat de gebruikte data, gemeten over een periode van 1 maand, meer is dan 4 maal het gemiddelde dataverkeer van andere gebruikers op eenzelfde pakket.

Samen met de gebruiker wordt vervolgens bekeken welke opties er zijn om het verbruik te verminderen of welke opties beter zullen aansluiten bij de behoefte van de gebruiker. Als de gebruiker een dergelijk advies niet opvolgt dan kan Kyzoe de toegang (tijdelijk) blokkeren of kosten in rekening brengen indien er vanuit de klant niet meegewerkt word. Kyzoe zal uiteraard pas in laatste instantie dergelijke middelen toepassen.

Deze Fair Use Policy moet worden gelezen als een aanvulling op artikel 8 van onze Algemene Voorwaarden.

van onze Blog

Niews van het hosting front lees je hier het eerst

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.