Een domeinnaam:
jouw digitale (t)huis
op internet

Een domeinnaam is jouw startpunt op het internet. Bij Kyzoe krijg je één domeinnaam gratis bij elk hostingpakket, elk jaar opnieuw. Wij hanteren altijd dezelfde lage prijs (vanaf €6,95) voor extra domeinen.
Geen verrassing na een goedkoop eerste jaar bijvoorbeeld.
Kies je domeinnaam
loading
Please enter your domain.
Please verify that you are not a robot.

Gratis domeinnaam

Bij elk hostingpakket krijg je zolang je klant bent bij ons een gratis domeinnaam (keuze uit: .nl / .be / .com / .eu). Elk jaar opnieuw. 

Volledige controle

Bij elke domeinnaam krijg je DNS-forwarding. Ideaal als je geen website nodig hebt, maar bijvoorbeeld wel professionele e-mail.

Alle extensies

Er zijn meer dan 1.000 extensies. In onze lookup tool staan enkel de meest verkochte. Een andere nodig ? Mail ons.

Onze best verkopende domeinextensies

Extensie Prijs Extensie Prijs
.nl € 6,95 .be € 6,95
.eu € 6,95 .com € 12,95
.net € 14,95 .org € 14,95
.info € 14,95 .biz € 14,95
.de € 7,95 .shop €29,95

PROBEER ONS 45 DAGEN

Neem geen enkel risico en probeer ons 45 dagen gratis uit, met alle opties en zonder enige verplichting.

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.