Update je divi website asap

Elegant themes de ontwikkelaars van het Divi en Extra thema hebben gisteren 30/10/2018 alle klanten en oud klanten een email gestuurd waarin ze verzoeken om je Divi of Extra thema zo snel mogelijk te updaten naar de laatste versie. Ook klanten die de licentie van Divi of Extra thema niet meer verder hebben verlengd worden opgeroepen om hun thema’s zo snel mogelijk te updaten.

Wat is er aan de hand?

We gaan het proberen simpel uit te leggen. Gebruikers die geen administrator rol hebben (zoals Abonnee, Schrijver of SEO editor bijvoorbeeld) kunnen ongelimiteerd HTML in post gebruiken. Een functie die alleen voor Administrators weggelegd zou moeten zijn. Dit probleem is gesignaleerd in zowel de plugin als het thema voor Divi maar ook in het Extra thema.

Is je website in gevaar?

Ja en misschien niet. Als jij de enige bent die werkt op je website en de registratie uit hebt staan op je website dan is er wellicht niks aan de hand. Maar heb je een webshop, een site of blog waar anderen ook kunnen registreren om welke reden dan ook dan loop je gevaar. Zo wie zo raden we alle gebruikers van het Divi thema en de plugin aan om de update uit te voeren. Ook gebruikers van Extra het magazine thema van Elegant themes moeten hun website zo snel mogelijk updaten. 

Maar ik heb mijn account bij Elegant themes niet verlengd?

Geen probleem volgens Elegant themes, ze hebben deze update beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers van de genoemde thema’s en plugins !

Ik heb een onderhouds contract bij Kyzoe/NetPeople, moet ik nog iets doen ?

We hebben na het bekend worden van de bug in het thema en de plugin onmiddellijk alle website gecontroleerd en geupdate je hoeft dus zelf er niks meer voor te doen. Is je website door ons gebouwd en heb je geen onderhoudscontract dan raden we je aan om de update zelf zo snel mogelijk uit te voeren of ons te contacteren om een onderhoudscontract af te sluiten.

Een onderhouds contract is dat handig?

Wij zouden liegen als we zouden zeggen dat het niet handig zou zijn, wat doen we namelijk wij zorgen dat als je thema’s en plugins up to date blijven dat wil zeggen als ze voorzien zijn van een geldige licentie of als ze uit de WordPress repository komen. Wij zorgen tevens voor alle backups (eenmaal per dag) en zorgen dat je SSL certificaat up to date blijft en verlengen die indien nodig.
Tevens scannen we je website dagelijks op malware en virussen en zorgen dat de algehele veiligheid van je hosting pakket niet in het gedrang komt. Een onderhouds contract kost 11.25€ per maand, en wordt per jaar naast je hosting gefactureerd.  Neem vrijblijvend contact op met hallo@kyzoe.be voor meer informatie of bel ons !

Reageer:

Over Kyzoe

Kyzoe is een full-service hosting-provider met een toekomstgericht aanbod aan diensten voor de digitale business van vandaag en morgen. Ons aanbod is gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Meer berichten

Volg ons:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.