Pas op voor misleidende facturen voor domeinregistratie etc.

Wij krijgen geregeld vragen van merkhouders over brieven die zij ontvangen van derden.

Deze brieven lijken afkomstig van een trademark office te komen of domein registrar en worden vaak opgevat als factuur. Domein en merkhouders vragen zich dan ook af of ze verplicht zijn deze te betalen. Het Merkenregister is openbaar, net als bijvoorbeeld het handelsregister. Hierdoor kunnen aanbieders van diverse diensten u rechtstreeks benaderen. Sommige van deze aanbieders houden er minder wenselijke praktijken op na.

Wij zijn op de hoogte van dit probleem. Het is helaas lastig te voorkomen. In enkele gevallen is met succes een strafrechtelijke procedure gevoerd (zie beslissing Hof van Beroep Arnhem-Leeuwarden en Hof van Beroep Stockholm).

Gelet op de aard van sommige aanbiedingen waarschuwen wij merkhouders altijd kritisch te zijn op de inhoud van dergelijke aanbiedingen en er niet zonder meer op in te gaan.

Let op: Dergelijke misleidende aanbiedingen kunnen niet alleen gaan over uw merkregistratie, maar ook over uw domein- of handelsnaam (als u die heeft). Hoewel BOIP geen bevoegdheden heeft wat betreft domein- en handelsnamen, vinden wij het toch belangrijk u te waarschuwen voor verdachte aanbiedingen. Facturen van Kyzoe hosting en Design kunnen herkennen worden aan het logo van ons op de factuur, wij sturen ten tweede nooit facturen per post. Twijfelt u stuur dan gerust de factuur door naar onze supportafdeling op support@kyzoe.be

Reageer:

Over Kyzoe

Kyzoe is een full-service hosting-provider met een toekomstgericht aanbod aan diensten voor de digitale business van vandaag en morgen. Ons aanbod is gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Meer berichten

Volg ons:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.