Gutenberg is coming …. NOT YET

Morgen 6 december 2018 is de grote dag WordPress 5.0 komt uit. Een lang verwacht en omstreden uitgave van WP.  Deze WordPress update zal ook de Gutenberg editor bevatten. Die de klassiek editor wordt vervangen. Dit heeft een zeer grote invloed op de werking van zeer veel plugins en thema’s. Omdat niet zeker is en wij van verschillende kanten het bericht hebben gekregen dat de Gutenberg editor nog niet goed werkt met alle thema’s en plugins hebben we besloten om geen updates uit te voeren van de door ons onderhouden websites.

Gutenberg is zo’n breuk met de klassieke editor dat we niet helemaal zeker zijn welke resultaten deze gaat geven. En een goede werking van je site is onze topprioriteit natuurlijk. Omdat we bij Kyzoe/NetPeople altijd het zekere voor het onzekere nemen gaan we pas updaten als we absoluut zeker zijn dat Gutenberg goed werkt met de plugins en thema’s die wij kunnen testen.
Voor onze klanten die een onderhoudspakket bij ons hebben behouden we de classic editor. Indien je geen onderhoudspakket hebt raden we je sterk af om nu al de update WordPress 5.0 te installeren. Indien je hulp nodig hebt door de update dan kan je natuurlijk altijd een email sturen naar support@kyzoe.be

Reageer:

Over Kyzoe

Kyzoe is een full-service hosting-provider met een toekomstgericht aanbod aan diensten voor de digitale business van vandaag en morgen. Ons aanbod is gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Meer berichten

Volg ons:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.