I received a phishing message to renew my domain e.g. from OVH.

De afgelopen weken zien we een vergroot aantal phishing berichten opduiken in onze support emails, de meesten vernoemen OVH als een hosting/domeinnaam provider. De vraag van de klanten is dan ook vaak is dit spam. Wij kunnen daarop voluit antwoorden, ja dit is spam.

OVH is enkel een leverancier van een klein deel servers voor Kyzoe en geen domeinnaam leverancier, Kyzoe heeft twee leveranciers voor domeinnamen te weten: Registrar.eu en AXC.nl Alle emails die je ontvangt van anderen zijn te klasseren als spam/phishing.

Heb je toch je creditcard of bank gegevens ingegeven op een phising site, dan kan je best meteen contact opnemen met uw bank en uw rekeningen te controleren op misbruik. Vermeld de datum, en indien mogelijk het tijdstip waarop u de gegevens heeft ingevuld.

Alleen uw bank kan frauduleuze transacties annuleren die mogelijk zonder uw medeweten zijn gemaakt.

Heb je nog vragen of wil je weten of een mail van ons afkomstig is, stuur ons dan een email op support@kyzoe.be

Your reaction

About Kyzoe

Kyzoe is a full-service hosting provider with a forward-looking range of services for the digital business of today and tomorrow. Our offer is aimed at both private and business customers. 

More posts

Volg ons:

Keep up to date with our blogs

Maximum 1 e-mail per week on Thursday at 8.30 am and only when there are new blog posts.

en_USEnglish

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.