Een gratis SSL certificaat voor mijn website

Let’s Encrypt

Let’s Encrypt is de op één na grootste certificaatautoriteit te wereld waarmee je gratis SSL-certificaten kunt installeren die worden erkend door grote browsers zoals Akamai, Mozilla EFF, Cisco etc.
Naast ondersteuning van meerdere domeinen en subdomeinen word je ook voorzien van een veilig en automatisch certificaat zodat al jouw websites worden beschermd. En dat zonder dat je een SSL-certificaat hoeft aan te schaffen.
We gaan ervan uit dat je al een account hebt en dat je bent ingelogd op DirectAdmin. Volg de stappen in dit artikel om Let’s Encrypt SSL te installeren.
 

 1. Log in.
 2. Klik op accountmanager en selecteer SSL certificaten.
 3. Klik in het eerste tab op gratis & automatische certificaat van Let’s Encrypt.
 4. In dit scherm kies je alle domeinen en subdomeinen waar je een SSL certificaat voor wilt genereren.
 5. Klik op opslaan.
 6. Tijden het aanmaken van het certificaat zie je een blauwe voortgangsbalk bovenaan de pagina. Een pop-up vertelt je of het certificaat succesvol is aangemaakt. In sommige gevallen wordt het generen van het certificaat als achtergrondproces uitgevoerd. Dan duurt het weliswaar iets langer maar krijg je een e-mail zodra het certificaat succesvol is aangemaakt.

  Een Let’s Encrypt certificaat is 90 dagen geldig, Vanaf dag 60 wordt het certificaat automatisch vernieuwd. Als jij geen wijzigingen aanbrengt aan de subdomeinen of domeinnaam van je hosting hoef je er in principe niet meer naar op te kijken en wordt deze automatisch verlengd.

Als laatste stap zetten we ook de redirect op zodat je http:// website verwijst naar https://. Om dit te bereiken ga je als volgt te werk:

 1. Login op DirectAdmin
 2. Klik op accountmanager en selecteer SSL certificaten.
 3. Onder aan de pagina zie je Force SSL with https redirect. Vink deze aan en klik op opslaan.

Beveiligde WordPress hosting

Heb je nog geen hosting voor jouw WordPress website? Of vraagt je hoster geld voor een SSL certificaat? Kyzoe Hosting en Design biedt volledig geoptimaliseerde WordPress hosting zodat je geen omkijken hebt naar de techniek en je je volledig kan focussen op je website. Daarnaast bieden we ook WordPress support zodat je inhoudelijk nooit iets tekort komt met het professionele advies van onze WordPress guru’s.
Had ik al gezegd dat we je huidige WordPress website gratis migreren naar onze servers? Heb je interesse, laat het ons dan weten.

Reageer:

Over Kyzoe

Kyzoe is een full-service hosting-provider met een toekomstgericht aanbod aan diensten voor de digitale business van vandaag en morgen. Ons aanbod is gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Meer berichten

Volg ons:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.