Voordelige en snelle hosting voor de cultuur sector

Kyzoe Hosting en haar zusterbedrijf NetPeople.be zijn al jaren sponsors van Klassiek Centraal. En we dragen de cultuur sector in het algemeen een warm hart toe. Daarom hebben we een exclusief aanbod ontwikkeld voor de cultuur sector. 

Wij bieden je voordelige hosting voor je website, je krijgt van ons maar liefst tot 45% korting  en dat zolang je bij ons klant bent.

Managed hosting basic

Ideaal voor muzikanten, ensembles etc.
50 ipv €65.40 per jaar
  • 1 account - 1 website
  • 10 GB SSD opslag
  • IMAP e-mail
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Gratis SSL certificaat
  • Gratis domeinnaam*
  • Max. 512 MB PHP RAM
  • Max 2 CPU cores

Op zoek naar hosting voor een webshop, of een platform.

We geloven dat ons standaard pakket voor veel websites meer dan voldoende is. Heb je echter behoefte aan een meer ruimte, voor bijvoorbeeld een meertalige webshop of een boekingsysteem. Ook dan hebben we een mooie korting voor je. 

Informeer naar de mogelijkheden en je unieke levenslange korting.

Meer info of bestellen ?

Vul onderstaand formulier zo compleet mogeijk in, en wij contacteren u met een kortingscode om uw hosting te bestellen. 

Heb je nog vragen dan kan je ons altijd bellen op nummer: 0474297500 en wij staan u graag te woord.

Standaard in alle pakketten

Eerst uit proberen ?

Wij verhuizen je website gratis naar onze servers. Wil je graag testen? Dat kan, 45 dagen lang! 

Wij denken met je mee.

Het stopt niet met hosting, via ons zuster bedrijf netpeople.be helpen we je graag met je website, onderhoud, aanpassen of zelf een nieuwe website of webshop en dat tegen een al even voordelige maandelijkse prijs.

Persoonlijke support

Wij zorgen voor snelle hosting, maar ook voor persoonlijke support. We zijn bereikbaar op werkdagen tot 18.00 via telefoon geen dure 0900 nummers maar gewoon lokaal tarief. Daarnaast zijn we bereikbaar via email, en live chat. Dat is zo makkelijk als er een issue is.

Hosting voor de cultuur sector
nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.