Betatest voor nieuw controle paneel.

We gaan betatesten. Al enige maanden zijn we druk bezig met het bouwen van een nieuw Controlepaneel voor de gebruikers van Kyzoe. Hiermee nemen we afscheid van DirectAdmin en omarmen we een nieuwe door ons zelf geoptimaliseerd platform op basis van NginX.

De grote moeilijkheid zat er in om de gebruikers een manier te geven zodat ze zelf nog altijd hun site konden beheren. Daarop zijn we samen met een aantal partners op zoek gegaan naar een developer die die dit voor ons kon verzorgen.

Nu bijna vier maanden verder zijn we klaar voor de eerste betatests. Gedurende de komende 30 dagen gaan we met een heel beperkte groep gebruikers testen, het systeem overal onder de loep nemen, benchmarken en niet te vergeten de volledige knowledgebase opnieuw schrijven.

Maar hier eerst wat beelden voor jullie:

We hopen de eerste klanten over te zetten op het nieuwe panel in maart 2022 om dan tegen Augustus alle klanten over gezet te hebben. Naast het nieuwe paneel nemen we ook nieuwe mailservers in gebruik, maar daarover later meer.

In de maanden na de lancering zullen we nog diverse nieuwe functies lanceren in het panel en uiteindelijk zullen we ook het Klantenpaneel integreren in paneel en afscheid nemen van WHMCS als klantenpaneel.

Nieuwe producten op komst.

In het filmpje zie je het al, we zullen de komende tijd ook nieuwe producten lanceren in het panel, als eerste zal er ene mogelijkheid zijn om VPS en Dedicated servers te kopen via het panel. Waarbij je de keuze hebt uit meerdere lokaties en samenstellingen gebaseerd op de behoeftes van de klant.

Reageer:

Over Kyzoe

Kyzoe is een full-service hosting-provider met een toekomstgericht aanbod aan diensten voor de digitale business van vandaag en morgen. Ons aanbod is gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Meer berichten

Volg ons:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.