Hoe kan ik PHP updaten voor mijn WordPress site?

In deze handleiding laten we zien hoe u PHP veilig kunt updaten naar de nieuwste versie, zonder verstoringen op uw WordPress website te veroorzaken.

Stap 1 – Controleer uw huidige PHP-versie

Eerst dient u te controleren welke PHP-versie u momenteel gebruikt.

  1. Log in op het hosting configuratiescherm dor te surfen naar uwdomeinnaam:2222
  2. Klik onder Extra Features op select PHP version

in het volgende scherm zie je vervolgens welke versie je gebruikt. in het voorbeeld staat PHP versie 7.0 geselecteerd.

Als u de PHP versie 7.3 of 7.4 gebruikt, dan is er geen probleem. Als u PHP 7.2 of nog lager gebruikt, dan dient u te updaten. Dat updaten doet u als volgt !

U klikt op de lijn waar uw PHP versie staat en slecteert uit de dropdown menu (2) de versie die u wilt gebruiken. In ons geval 7.4 de laatste versie. Als laatste stap klikt u op Set as current.

Dat is alles. Natuurlijk is het wel zaak om nu je website goed te controleren. Als alles werkt kan je het zo laten anders kan je terug zetten naar de versie die je had. En zal je uit moeten zoeken welke plugins of thema’s niet compactible zijn. Dat kan onderandere met de plugin: PHP Compatibility checker

Reageer:

Over Kyzoe

Kyzoe is een full-service hosting-provider met een toekomstgericht aanbod aan diensten voor de digitale business van vandaag en morgen. Ons aanbod is gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Meer berichten

Volg ons:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.