Voordelige en snelle hosting voor je website of webshop.

Goede hosting hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen we elke dag opnieuw aan onze klanten. Kyzoe biedt u de mogelijkheid om twee jaar lang te profiteren van een zeer mooi aanbod. 

Wij bieden je voordelige hosting voor je website, je krijgt van ons maar liefst tot 50% korting per jaar je betaalt dus maar 65€ ipv 130€ voor 2 jaar. Daarna betaal je de normale geldende prijs van €65 per jaar.

Op zoek naar hosting voor een webshop, of een platform.

Managed hosting basic

Ideaal voor hosting van je website of webshop.
65€ ipv €130 per 2 jaar
  • 1 account - 1 site
  • 10 GB SSD opslag
  • 10 GB IMAP e-mail
  • Unlimited data traffic
  • Free SSL certificate
  • Max. 512 MB PHP RAM
  • Max 2 CPU cores
promo

We geloven dat ons standaardpakket voor veel websites meer dan voldoende is. Heb je echter behoefte aan een meer ruimte, voor bijvoorbeeld een uitgebreide ledensite of een meertalige webshop met POS. Ook dan hebben we een mooie korting voor je. 

Informeer naar de mogelijkheden en je persoonlijke korting.

Meer info of bestellen ?

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, en wij contacteren u om de verhuis van uw website te regelen.

Heb je nog vragen dan kan je ons altijd bellen op nummer: 059-53.00.00 en wij staan u graag te woord.

Standaard in alle pakketten

Gratis migraties

Overstappen naar Kyzoe.be is helemaal niet lastig, wij verhuizen je WordPress site binnen 48 uur nadat je klant bent geworden bij ons. We verhuizen tevens (max: 10) IMAP4 email adressen. Dat doen we allemaal gratis. 

Wij denken met je mee.

Het stopt niet met hosting, via ons zuster bedrijf OMJB helpen we je graag met je website, onderhoud, aanpassen of zelf een nieuwe website of webshop en dat tegen een al even voordelige maandelijkse prijs.

Personal support

Wij zorgen voor snelle hosting, maar ook voor persoonlijke support. We zijn bereikbaar op werkdagen tot 18.00 via telefoon, geen dure 0900 nummers, maar gewoon lokaal tarief in zowel Nederland als België. Ook zijn we  bereikbaar via email, en live chat.

Hosting voor de cultuur sector
en_USEnglish

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.