Een nieuwe site en nieuwe producten voor Kyzoe

Na bijna vier maanden werken, heel wat brainstorm werk, extern advies van verschillende partijen, bedankt Martien, Michel, Maxim, Andrea kunnen we eindelijke zeggen onzen nieuwe website is klaar.

Tegelijkertijd hebben we met de nieuwe website ook een aantal nieuwe producten samengesteld, met name de Pro hosting pakketten. Pakketten die met name afgestemd zijn op webshops, learning management systemen, online academies maar ook websites die zeer veel traffic krijgen. Hierbij zijn we niet over een nacht ijs gegaan, en hebben vele maanden getest, zowel intern als met externe partijen.

Pro Hosting

Onze pro hosting pakketten hebben één ding gemeen, ze zijn super snel, ze hebben als basis directadmin met Litespeed enterprise als webserver, daarnaast zijn de servers uit gerust met NVME schijven die maar liefst 42% sneller je website laten zien. Daarnaast hebben deze pakketten veel meer resources tot hun beschikking

De Pro hosting pakketten worden op speciale servers gehost met een beperkt aantal sites per server zodat de belasting nooit boven de 50% komt.

Reseller hosting

Ook in de reseller hosting hebben we tegenwoordig twee smaken Basic en Pro ideaal voor agencies en bedrijven die volledige controle willen voor hun klanten.

Toekomst

Ook in de toekomst zullen we blijven innoveren, betaalbare hosting op een betrouwbaar netwerk. Wat staat er op de planning. We gaan ons aanbod uitbreiden met meerdere nieuwe lokaties voor internationale klanten, we gaan VPS servers aanbieden. Maar ook nieuwe back-up mogelijkheden.

Reageer:

Over Kyzoe

Kyzoe is een full-service hosting-provider met een toekomstgericht aanbod aan diensten voor de digitale business van vandaag en morgen. Ons aanbod is gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Meer berichten

Volg ons:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.