Hosten zonder zorgen

Alles wat je nodig hebt voor je website.

Kyzoe biedt al 20 jaar razendsnelle hosting voor je website en/of webshop. Bij ons krijg je persoonlijke support, een gratis (.nl / .be of .eu)  domeinnaam, een gratis SSL certificaat, een handig controlepaneel en onze persoonlijke support.

Controleer hier je domeinnaam
loading
Please enter your domain.
Please verify that you are not a robot.

Kies je hostingpakket

Basic Hosting

Ons basispakket is ideaal om te starten met je website. Een gratis domeinnaam, SSL certificaat, installatron en DirectAdmin maken dat je direct kan starten met je website. Ideaal voor starters.

Pro Hosting

Heb je een webwinkel of een druk bezochte website, een online leeromgeving of een ledensite? Dan is onze PRO hosting de juiste keuze. Supersnelle servers met uitgebreide resources zorgen dat je site altijd snel laadt. 

Reseller / agency hosting

Beheer je meerdere websites voor klanten of wil je totale controle over de pakketten? Misschien wil je zelf hosting verkopen? Dat kan, met onze reseller en agency pakketten, goedkoop, snel en makkelijk te beheren.

Gratis verhuisservice

Wij helpen je met de verhuis

Verhuizen kan best een uitgebreide klus zijn. Onze experts hebben er alle ervaring mee. Graag helpen ze met het verhuizen van je website en je email. Nadat je klant bent geworden, krijg je van ons een e-mail waarin we de gegevens van je website en e-mail(s) vragen. Na ontvangst van deze gegevens gaan we binnen 48 uur aan de slag.

Persoonlijke support

Met meer dan 20 jaar ervaring in de hostingsector mogen we ons vanaf het prille begin tot de experts rekenen. We informeren en ondersteunen waar we kunnen en staan altijd voor je klaar. We zijn trots op onze ondersteuning en niet minder dan 99% klanttevredenheid.

Antwoord binnen 3 uur 

Heb je hulp nodig, dan garanderen we binnen 3 uur een antwoord op je e-mail. Ontvang je geen e-mails meer of is je website offline? Gebruik één van onze alarmnummers en we helpen je.

Via telefoon & e-mail

Wij zeiden het al: we geloven in persoonlijke support, voor al onze klanten. Hiervoor hebben we een uitgebreide kennisbank. Je kan ons e-mailen of bellen of je kan ons bereiken via WhatsApp.

Veiligheid voor alles

Dankzij een geïntegreerde firewall voor webapplicaties en moderne containerisolatie garanderen we het hoogste niveau van klantbescherming. Anders dan standaard in de branche draait je hostingpakket in virtuele containers en kan deze niet worden beïnvloed door andere klanten.

Firewall voor je website

Elke nacht controleren we je website op code die er niet in thuis hoort. Daarnaast zorgen we dat login aanvallen op je site geen kans krijgen en scannen we elke mail op virussen en spam. 

Meerdere back-ups per dag

Onze back-ups worden automatisch om de 3 uur gemaakt en 7 of 14 dagen bewaard. Wil je een back-up terugzetten, dan doe je dit snel en eenvoudig via het klantenportaal.

Van onze blog

Regelmatig publiceren we op onze blog artikelen over WordPress, e-commerce, hosting en natuurlijk onze producten.
Als je wil kan je je ook inschrijven op onze nieuwsbrief, zo mis je niets.

nl_NLDutch

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.